Nu Online
Momenteel zijn er 169 gebruikers online, waarvan 0 die reeds lid zijn van WijTrouwen.
Make-up
inge grossen Helemaal uzelf !
,    - 0473 27 06 06
Na jaren werken met modellen, sterren en bruidjes blijf ik gepassioneerd door de magie van de mak up en hoe deze het beste in elke vrouw naar voor kan halen met een subtiel en toch subliem resultaat. U blijft helmaal uzelf, maar schittert !
inge grossen

Annie De Brue Je wil je professioneel laten opmaken op je trouwdag of je wil een leuke make-over bij jou thuis
Langewagenstraat 76 , 1932  Sint-Stevens-Woluwe (Zaventem)  -
Hair & Make-Up artist. Bruids- en feestarrangementen, bruidssuite incl. proefsessie aan huis Workshops, party-arrangementen Fotoshoots, catwalk, film, portret, modelportfolio.
Annie De Brue

PinkOrange Een prachtig bruidskapsel en bijhorende naturelle Make-Up, wij laten je stralen op jouw speciale dag!
Sint-Rochusstraat 190 , 2100  Deurne  - 0476952466
Een jong team, vol energie en gespecialiseerd in het aanbrengen van naturelle make-up en perfecte hairstyling. Wij helpen je stralen op jouw speciale dag. Tijdens een proefsessie bij jou thuis of op locatie bepalen welke look je wilt.
PinkOrange

Time for make up Iedereen verdient het om er stralend uit te zien op zijn of haar belangrijke dag!
Stenenbrug 150 , 2140  Borgerhout  - 032356561
Hallo, Ik ben Evelien Fossépré, ik werk als apothekeres en all-round visagiste. Ik help je graag de ideale look te creëren op je belangrijke dag! Mensen met een hyper-allergische huid kunnen ook bij mij terecht. www.timeformakeup.be
Time for make up

Peggy Timmermans Visagie
Emiel Verreesstraat 34/7 , 2300  Turnhout  - 0032479023717
Op de belangrijkste dag van je leven wil je er op je mooist uitzien. Naast de prachtige jurk en kapsel is het uiteraard belangrijk dat ook je make-up tot in de puntjes verzorgd is. Ik zorg ervoor dat jij de stralende bruid bent !
Peggy Timmermans Visagie

Dorothy Vandemaele Professionele, betaalbare make-up & hairstyling op maat...
Hoofdboslaan 86 , 2620  Hemiksem  - 0495 666 486
Als professionele make-up artist en hairstyliste verzorg ik uw make-up en kapsel bij al uw belangrijke aangelegenheden en dit bij u thuis!
Dorothy Vandemaele

Beauty By Ellada Welcome to the world of beauty!
Kouter 53A , 2811  Leest  - 0471374868
Make-up artieste & haarstyliste. Gespecialiseerd in bruids make-up & haar van klassiek tot de laatste nieuwe bruidstrends. Een persoonlijke aanpak met steeds een schitterend resultaat!
Beauty By Ellada

Michèle Feyaerts Always look at the bright (bride) side of life !!
Rommelaar 51 , 3202  Rillaar  -
Professionele make-up artieste & hairstyliste, aan huis met de retro ingerichte mobiele studio, over gans Belgie. Met hulp van het GlamM-team om de suite klaar te maken. 14 jaar ervaring. Vrijgezellenparty's, workshops make-up, kleur & stijl op maat.
Michèle Feyaerts

make-up-at-home "wondermooie creaties op locatie, voor u en uw omgeving"
Fabriekstraat 33 , 3950  Bocholt  - 0495286436
Welkom bij make-up-at-home, specialist in make-up en inkleding van feesten. Met onze creaties willen we de wereld net dat tikje mooier maken, zodat u een geslaagde indruk achterlaat.
make-up-at-home

Looks of Versailles Bruidskapsel en make-up aan huis
Beeklaan 8 , 8530  Harelbeke  -
Looks of Versailles, gespecialiseerd in bruidsarrangementen, bezorgt u een stralende look op deze onvergetelijke dag. Uw bruidskapsel en bruidsmake-up worden op de huwelijksdag zelf aan huis verzorgd.
Looks of Versailles

 

Like ons op Facebook
Foto Albums
Nieuws
Sommigen onder ons nemen deze uitdrukking wel erg letterlijk. Jeroen en Sandra Kippers blijken echte waaghalzen te zijn. Na de ceremonie sprongen ze in het huwelijk vanop een hoogte van 50m.lees verder ...