HyperLink
Annie De Brue
Offline  - Geregistreerde handelaar
Langewagenstraat 76
1932 Sint-Stevens-Woluwe (Zaventem)
gsm: 0475 73 76 42
annie.de.brue@telenet.be
190244 bezoekers
214980 weergaves
Meer over 'Annie De Brue'
H A I R -  &  M A K E - U P  A R T I S T
Annie De Brue

Photo & video shoot, fashion, beauty,
glamour, make-over, film, bridal, event,
work-shop, paramedical camouflage.


a.de.brue@skynet.be

Dag- en feestarrangementen

Voor een feest wil je er zeker op z'n best uitzien. Een kwestie van de juiste kleuren en producten te gebruiken volgens jouw persoonlijkheid, huidtype en gezichtsvorm. Professionele producten zorgen voor sterker gepigmenteerde kleuren en een langere houdbaarheid van je make-up. Het spelen met licht en schaduw, benadrukken of eerder camoufleren, kan je gezicht weliswaar omtoveren. Je wil tevens een leuk opsteekkapsel of een dito brushing? Laat je dan eens lekker verwennen door één van de verschillende arragementen.

Workshops
Wil je meer leren over visagie? Omdat je een representatieve baan hebt, regelmatig op de foto moet of gewoon uit persoonlijke interesse. Je wil individuele tips en advies van een professional om je dagelijkse make-up of feestmake-up aan te brengen of eerder een gezellige partyworkshop onder vrienden. Dat kan via een party-arrangement van één tot maximaal 5 personen. Je krijgt een 3 uur durende workshop met advies, tips en make-up demonstraties.

Bruidsarrangementen

Je bruiloft is de belangrijkste dag van je leven. Wil je een bruidskapsel en make-up of enkel make-up en een touch-up voor je avondfeest? Jij geeft aan wat je mooi vindt aan de hand van een gekozen foto van een kapsel en make-up. Daarop baseer ik mijn advies en pas die vervolgens aan volgens je persoonlijke stijl, de kleur van je bruidskleed of bruidsboeket. We maken eerst een intakegesprek en proefsessie een paar weken op voorhand waarbij ook een foto gemaakt wordt zodat je de dag zelf precies hetzelfde krijgt als op jouw proefsessie. Jouw tevredenheid is mijn referentie. Ook de bruidegom en bruidssuite kunnen een aangepaste make-up krijgen.

Fotoshoots, catwalk, film
Je bent fotograaf, regisseur, stylist, toekomstig fotomodel of je wil gewoon een mooi portret bij je fotograaf? Dan krijg je een stand-by op maat en op de locatie van jouw keuze, meestal op uurbasis of volgens een halve of hele dagprijs.

Paramedische camouflage
Je hebt een kleurafwijking van je huid, een tatoeage of litteken dat je wil verbergen of zelf wil leren camoufleren. Ik geef je advies bij een proefsessie waarna je de juiste producten kan bestellen en je bij de tweede sessie zelf leert toepassen. Deze producten zijn, indien op de juiste manier aangebracht, waterproof, hypoallergeen, houden 24 uur en zijn geschikt voor zwemmen, sauna en bij transpireren. Nabestelling van deze producten is mogelijk. Je wil enkel een éénmalige camouflage, dat kan ook, maar altijd na een proefsessie en een doktersbewijsje dat je aandoening wel degelijk in aanmerking komt voor camouflage.

Annie De Brue
Langewagenstraat 76
1932 Sint-Stevens-Woluwe (Zaventem)

gsm: 0475 73 76 42

annie.de.brue@telenet.be
Contacteer ons
Gastenboek
Er werden nog geen reacties gepost.

Teken als eerste mijn gastenboek.
Foto's (71)
Handelaars die ik ken