HyperLink
huisvandeMens
Offline  - Geregistreerde handelaar
albrecht rodenbachstraat 18
3500 Hasselt
tel.: 011210654
ine.vandeweyers@deMens.nu
2202 bezoekers
2602 weergaves
Meer over 'huisvandeMens'

Jullie liefde omgezet in woorden

Wil je je relatie vieren op je eigen manier? Niet voor een altaar en meer dan een handtekening in het gemeentehuis? Dan is een persoonlijke vrijzinnig humanistische ceremonie iets voor jou.

Van relatieviering tot huwelijk

Van het vieren van een mijlpaal in jullie relatie, tot elkaar op een alternatieve manier het ja-woord geven. Van het officieel gaan samenwonen tot een belangrijk jubileum, je wil die gebeurtenis opluisteren en die dag op jouw manier beleven. Dan is een vrijzinnig humanistische plechtigheid iets voor jou. Tijdens een persoonlijke viering toon je op je eigen manier hoe graag je de ander ziet, omringd door mensen die je graag hebt.

Op maat

Je bepaalt helemaal zelf hoe en waar jouw vrijzinnige relatieplechtigheid plaatsvindt. Wil je alles van A tot Z zelf beslissen en organiseren? Of wil je toch liever een leidraad als basis om jouw persoonlijke draai aan te geven. Wij bieden jou de tools, maar jij hebt alles in handen. Wil je graag een serene viering of een vreugdevol feest? Wil je beloftes uitspreken en elkaar ringen geven, of liever vrienden aan het woord laten? Er zijn geen regels, enkel keuzes.

Ceremonieel karakter

Je ben niet gelovig, wel overtuigd vrijzinnig en je wenst een belangrijk moment uit jullie relatie vieren? Jullie houden van elkaar? Dan is een persoonlijke plechtigheid om jullie relatie te vieren misschien iets voor jou. Dit kan op een locatie naar jouw keuze. Let wel: de vrijzinnige relatieviering betreft een ceremonie, zonder officiële, juridische waarde. Een burgerlijk huwelijk blijft hiervoor dus vereist.

Een huisvandeMens in jouw buurt

We hebben huizenvandeMens in heel Vlaanderen. Kijk welk huisvandeMens in jouw buurt ligt: https://demens.nu/demens-nu/huisvandemens/
huisvandeMens
albrecht rodenbachstraat 18
3500 Hasselt

tel.: 011210654

ine.vandeweyers@deMens.nu
Contacteer ons
Gastenboek
Er werden nog geen reacties gepost.

Teken als eerste mijn gastenboek.
Foto's (0)

Geen foto's beschikbaar

Handelaars die ik ken