HyperLink
YouniekBruidsmode
Offline  - Geregistreerde handelaar
patersstraat 23
2300 turnhout
tel.: 014714828
gsm: 0479751089
aziexport@gmail.com
www.youniekbruidsmode.be
337633 bezoekers
386652 weergaves
Meer over 'YouniekBruidsmode'
Welkom op onze pagina,
NU OOK HERENKOSTUUM OP MAAT TEGEN DE LAAGSTE PRIJZEN !
Wij hebben sinds een aantal jaar onze winkel  Youniek Bruidsmode geopend met een geheel eigen concept,bent u nog niet op de hoogte van deze unieke beleving om een bruidsjurk uit te kiezen,overtuig u dan en maak eens een afspraak bij ons,een afspraak is altijd geheel vrijblijvend ,u kan dan alle modellen die u wenst passen,in alle rust en alle tijd die u hiervoor nodig heeft,en zonder enige aankoopverplichting.U word altijd met een glimlach ontvangen door mijzelf en mijn vrouw en wij staan u bij met professionele raad en daad in de zoektocht naar uw droomjurk. Ik geef nog een woordje uitleg over het concept;
Wij hebben een volledig eigen lijn bruidskledij onder de naam YOUNIEK ,het zijn jurken die met de hand gemaakt en volledig op uw maat zijn en waarvoor we alleen de beste stoffen/materialen gebruiken en die met veel oog voor detail vervaardigd worden .
Er zijn steeds meer dan 100 modellen aanwezig in alle verschillende stijlen zodat iedereen zijn keuze vind van klassiek tot modern of zelfs extravagant.Mocht het zijn dat u toch niet vind wat u zoekt ,geen enkel probleem ! Bij onze zijn alle modellen volledig aanpasbaar aan uw eigen wensen,dwz u kan de kleur kiezen die u zelf wil(uitgebreide kleurkaart) maar ook het model kan u aanpassen naar eigen smaak bv combinatie van bovenstuk 1 jurk en onderkant andere jurk ,het model stopt waar uw fantasie eindigt.ONZE PRIJZEN ZIJN INCLUSIEF RETOUCHES !
Al onze jurken zijn van de  hoogste kwaliteit en kan vergeleken worden met andere topmerken,alleen dat u bij ons tot 70% minder betaald voor een jurk.
U kan  dus bij ons al terecht voor uw droomjurk op maat gemaakt vanaf 399eur inclusief retouche.
Overtuig uzelf en kom vandaag nog een kijkje nemen in onze winkel waar wij u in een passende romantische omgeving verwelkomen  en u met plezier en professioneel advies zullen bijstaan in het vinden van uw Droomjurk.
Wij hebben een vrije ingang dus iedereen welkom,overtuig uzelf van onze prachtige jurken tegen de laagste prijs op de markt.
YouniekBruidsmode
patersstraat 23
2300 turnhout

tel.: 014714828
gsm: 0479751089

aziexport@gmail.com
www.youniekbruidsmode.be
Contacteer ons
Gastenboek
Reactie van ELLEN:
Bedankt voor de leuke ontvangst(de cava was lekkerrrrrrr ) ,k ben echt blij dat ik jullie gevonden h...
Reactie van Nathalie:
Beste Davy & Lin,Echt bedankt voor de fijne service. Mijn kleedje en ook dat van mijn zus en moe...
Reactie van Davina:
Beste Lin en Davy,Ik ben zeeeeeeeeer tevreden over mijn bruidsjurk. Het is echt exact geworden wat i...
Reactie van kim:
Beste Davy & Lin, ik moet nog even geduld hebben tot einde auustus voor men jurk klaar is, ma...
Reactie van krista:
Davy en Lin,Ik ben door jullie supervriendelijke ontvangen geweest,  jullie zijn supe...
Foto's (243)
Handelaars die ik ken
kaartencollectie kaartencollectie