HyperLink
Suikerhuys
Offline  - Geregistreerde handelaar
Hospitaalstraat 1
3900 Overpelt
tel.: 0472964273
info@suikerhuys.be
www.suikerhuys.be
20531 bezoekers
23178 weergaves
Meer over 'Suikerhuys'

NIEUWE DATA BRUIDSTAART-PROEVERIJWEEKEND : 20 en 21 FEBRUARI

NOG ENKELE PLAATSEN BESCHIKBAAR!!! ( zie flyer onderaan voor meer info)


Omdat het aansnijden van de bruidstaart een onvergetelijk en veel gefotografeerd moment is, streven we ernaar om voor jullie dé droomtaart te bezorgen die niet alleen prachtig is om naar te kijken maar ook je smaakpapillen in de watten legt.


 Aanpak

Bij ‘t Suikerhuys mag u zich verwachten aan een persoonlijke aanpak. Uw bijzondere dag verdient immers een speciale taart en wij zullen er voor zorgen dat dit de bruidstaart van uw dromen wordt door een bruidstaart te creëeren die bij je trouwdag en persoonlijkheid past.


We verzekeren u dat elke creatie uniek is en op maat gemaakt. De taart wordt met liefde gebakken en gedecoreerd met oog voor detail. Onze prijzen starten vanaf 6,00 € per persoon en zijn afhankelijk van omvang, smaken, vullingen en decoraties.  't Suikerhuys levert de bruidstaarten op uw locatie in heel Vlaanderen.
KennismakingsgesprekOm de zoektocht naar het perfecte ontwerp gemakkelijker te maken, nodigen we u graag uit voor een kennismakingsgesprek. We vragen  u informatie en voorbeelden mee te brengen dat ons kan helpen, zoals een foto van uw gekozen bloemstukken, kleuren, thema’s die terugkomen, eventueel uw uitnodiging etc. Op basis van het gesprek maken we voor u 3 ontwerpen klaar met bijhorende offertes.Proeverij

 


Het kennismakingsgesprek kan ook samen gaan met een proeverij.  Geregeld plannen wij een proeverijweekend waarvoor u en uw partner zich kan inschrijven.  Deze proeverijen zijn individueel per koppel. Data voor deze weekenden worden via de website en onze facebookpagina tijdig aangekondigd.

 

Tijdens zo’n proeverij krijgt u de gelegenheid om zelf de smaak en vulling van uw bruidstaart samen te stellen. De vijf verschillende topcombinaties zullen geserveerd worden. Met een lekker kopje koffie of glaasje cava bespreken we jullie voorkeuren, ideeën en wensen voor de bruidstaart. Na de bespreking maken we voor u drie verschillende ontwerpen met vrijblijvende offertes op.

De kosten van een proeverij zijn 25,00 EUR per koppel.  Deze kosten worden in mindering gebracht bij bestelling van de bruidstaart.  Al onze prijzen zijn exclusief BTW (6%).

 

De proeverijen gaan door in onze showroom te Overpelt – Hospitaalstraat 1.

Wil u zich inschrijven voor een proeverij of wilt u op de hoogte gehouden worden voor het eerstvolgende proeverijweekend, kan u contact met ons opnemen via het contactformulier op deze website of telefonisch op het nummer 0472/964273

 

Suikerhuys
Hospitaalstraat 1
3900 Overpelt

tel.: 0472964273

info@suikerhuys.be
www.suikerhuys.be
Contacteer ons
Gastenboek
Er werden nog geen reacties gepost.

Teken als eerste mijn gastenboek.
Foto's (11)
Handelaars die ik ken