HyperLink
Muziek-Huwelijk
Offline  - Geregistreerde handelaar
Kloosterstraat 28 bus 5
2070 Burcht
tel.: +32499147420
gsm: +32499147420
info@muziek-huwelijk.be
www.muziek-huwelijk.be
22993 bezoekers
25792 weergaves
Meer over 'Muziek-Huwelijk'

LIVE MUZIEK JE OP HUWELIJKSVIERING - BRUILOFT - RECEPTIE - TROUWFEEST

Onze meest gevraagde variant is live zang met muziek begeleiding op piano. Dit geeft een extra meerwaarde die het geheel voor u en uw genodigden, speciaal en onvergetelijk maakt. Wij werken daarom samen met tal van professionele pianisten. 

Combinaties met andere muzikanten zijn tevens ook mogelijk zoals: violisten, gitaristen, percusionist alsook veelzijdig muzikant, Peter Derudder, die dwarsfluit, low whistle, tin whistle, uileann pipes en bodhran speelt.

Live zang met muziek begeleiding op een geluidsdrager is ook mogelijk. Deze muziek omvat een volwaardige instrumentale versie van het originele liedje. De live zang zorgt dan weer voor een extra persoonlijke sfeer.

Wij beschikken niet enkel over een professionele zangeres (sopraan) Alina, maar ook over een zanger (bariton met stembereik tot tenor) Peter, beiden met jarenlange muzikale ervaring in het verzorgen van live muziek op huwelijk, bruiloften, recepties en trouwfeesten. Duetten behoren hierdoor ook tot de mogelijkheden.

Wij werken telkens met onze eigen professionele geluidsinstallatie (Bose L2) en eigen technicus, die komt in ieder geval mee om het geluid (muziek en live zang) op de perfecte manier af te regelen. Op de dag van jullie huwelijk komen wij ruim op voorhand naar de kerk/stadhuis of zaal om onze installatie klaar te zetten en het geluid af te stellen. Zodat alles perfect klinkt tijdens jullie huwelijk.

Een groot deel van ons muziek repertoire kan je raadplegen op onze site. Staat een bepaald liedje nog niet op onze lijst, laat het ons zeker weten en wij doen ons best om deze muziek live te brengen op jullie huwelijk.

Muziek-Huwelijk
Kloosterstraat 28 bus 5
2070 Burcht

tel.: +32499147420
gsm: +32499147420

info@muziek-huwelijk.be
www.muziek-huwelijk.be
Contacteer ons
Gastenboek
Er werden nog geen reacties gepost.

Teken als eerste mijn gastenboek.
Foto's (8)
Handelaars die ik ken