HyperLink
Ellis&You
Offline  - Geregistreerde handelaar
Vinkenstraat 30/32
2018 Antwerpen
tel.: 0479478665
ellis_wilson@hotmail.com
ellisgracewilson.com
36182 bezoekers
40566 weergaves
Meer over 'Ellis&You'

Jarenlange ervaring

Klassiek geschoolde zangeres/pianiste Ellis zette haar eerste muzikale stappen al op 5-jarige leeftijd. Geïnspireerd door Whitney Houston en Mariah Carey trok ze haar stoute schoenen aan en zong ze waar ze maar kon. Haar romantische ziel en engelachtige stem dreven haar al gauw in de richting van het huwelijkscircuit en daar geeft ze vandaag de dag met grote passie het beste van zichzelf. 

Alles is mogelijk!

Van Shania Twain en Nat King Cole tot Marco Borsato en Axelle Red. Engels, Frans, Italiaans, Nederlands of Duits. Jij kiest de nummers. Ellis brengt ze speciaal voor jouw trouw in een unieke akoestisch versie live begeleid op piano en/of gitaar. Nog op zoek naar fijne receptiemuziek of een live gezongen openingsdans? Ook daarvoor kan je bij haar terecht!

Maak de mooiste dag van je leven af met de mooiste muziek. Kies voor Ellis en geniet van ontroering, klasse en professionaliteit.  

Beluister hier enkele muziekfragmenten.

Of volg één van onderstaande links en zie haar live aan het werk: 

Ellis&You
Vinkenstraat 30/32
2018 Antwerpen

tel.: 0479478665

ellis_wilson@hotmail.com
ellisgracewilson.com
Contacteer ons
Gastenboek
Er werden nog geen reacties gepost.

Teken als eerste mijn gastenboek.
Foto's (6)
Handelaars die ik ken
ExcellenceWeddings ExcellenceWeddings bruidsparadijs bruidsparadijs PercheTiAmo PercheTiAmo Perfect Celebrations Perfect Celebrations EVENTUALLY EVENTUALLY Encharmd Encharmd