HyperLink
DSO MUSIC
Offline  - Geregistreerde handelaar
Wouter haecklaan 16 b 39
2100 Deurne
tel.: 0496922535
gsm: 0496922535
manu10@live.be
www.livebandlive.com
14693 bezoekers
17007 weergaves
Meer over 'DSO MUSIC'
Klassevolle coverband / live band die scoort op Uw huwelijksfeest

www.livebandlive.com

www.coverbandbelgie.be

www.manuroofthooft.be
Bart Verbeelen & Manu Roofthooft : zaakvoerders

Op zoek naar een klassevolle coverband die avondvullend Uw huwelijksfeest verzorgen?

Als belgische coverband zijn we één team van bescheiden maar zeer ambitieuze muzikanten die respect tonen voor iedereen. Zelf leggen we ons muzikaal niveau altijd opnieuw nét iets hoger. We profileren ons dus vooral naar elk huwelijksfeest of trouwfeest op hoger niveau..waar de puntjes op de "i" mogen gezet worden, waarbij de timing bijzonder is, waarbij de live muziek iedere aanwezige een ware muzikale beleving geeft.We spelen avondvullend en bouwen een trouwfeest graag muzikaal op; te beginnen met dinnermuziek en stilaan overgaan naar warming-up én dansmuziek. Daarbij kunnen desgewenst de openingsdansen ook live uitgevoerd worden. Daarna is er de "kers op de taart" met de dansset van anderhalf uur. Aansluitend kan onze of Uw DJ verder draaien en het feest volledig maken.

Bart Verbeelen en Manu Roofthooft zijn de initiatiefnemers van deze firma waarvan Manu als zaakvoerder fungeert én ook als zanger/toetsenist.

Coverband België bestaat uit een mix van jonge beroepsmuzikanten en de mindere jonge maar gevestigde waarden in de wereld van professioneel entertainment.

De band heeft 100den referenties van huwelijksfeesten in binnen-en buitenland. Er zijn ook een aantal bijzondere referenties die ons als muzikanten steeds een bijzondere herinnering bezorgen ; Verjaardagsfeest van Julio Iglesias, Jaarlijks Bal van de Marine in Casino Cursaal,Night of the Proms VIP,...

Misschien horen we van mekaar 

Met beleefde groet
Bart Verbeelen en Manu Roofthooft


DSO g.c.v.  COVERBAND BELGIE
DSO MUSIC
Wouter haecklaan 16 b 39
2100 Deurne

tel.: 0496922535
gsm: 0496922535

manu10@live.be
www.livebandlive.com
Contacteer ons
Gastenboek
Er werden nog geen reacties gepost.

Teken als eerste mijn gastenboek.
Foto's (8)
Handelaars die ik ken