HyperLink
www.carddreams.be
Offline  - Geregistreerde handelaar
Van den Hautelei 193
2100 Deurne
tel.: 0800 99 556
info@carddreams.be
www.carddreams.be
16497 bezoekers
18203 weergaves
Meer over 'www.carddreams.be'

 
   

           BIJ WWW.CARDDREAMS.BE KAN JE DE MOOISTE TROUWKAARTEN ZELF MAKEN EN BESTELLEN!

Jouw huwelijk is niet compleet zonder persoonlijke huwelijkskaarten

Een huwelijk is een unieke gelegenheid waarbij je alles tot in de puntjes wil voorbereiden. Bij deze droom horen ook speciale huwelijksuitnodigingen  waarbij je jouw familie, vrienden en kenissen natuurlijk niet zomaar een trouwkaart wil sturen maar ze verrassen met originele, stijlvolle en persoonlijke uitnodigingen. Bij CardXL kan je de leukste trouwkaarten bestellen in allerlei verschillende stijlen. Uiteraard kunnen jullie ook kiezen voor een huwelijkskaart met jullie eigen foto's. Ga snel op zoek naar de kaart die perfect bij jullie past!

Persoonlijke trouwkaarten zoals bij de kwaliteitsdrukker

Bij CardXL kan je origineel huwelijksuitnodigingen van hoge kwaliteit bestellen. Wij drukken al onze trouwkaarten op de traditionele manier en niet via goedkope, digitale druk. Dankzij onze jarenlange ervaring ben je bij ons niet alleen aan het juiste adres voor het grootste aanbod aan uitnodigingen, maar ook voor de laagste prijzen. Klassiek, modern, trendy of verrassend: hier vind je altijd een kaart die helemaal aansluit op jullie wensen. Om het je zo gemakkelijk mogelijk te maken kan je eenvoudig op zoek gaan naar de perfecte trouwkaart via het keuzemenu aan de linkerzijde. Zo heb je de mogelijkheid om trouwkaarten te doorzoeken per collectie of bijvoorbeeld te selecteren op stijl, vorm of kleur. Daarna kan je de kaart personaliseren met jouw eigen tekst .

Jouw voordelen

Naast de grote collectie trouwkaarten en uitnodigingen die CardXL heeft, kun je hier ook 3 GRATIS voorbeeldkaarten aanvragen die eveneens helemaal GRATIS worden verzonden. Bovendien kun je de huwelijksuitnodigingen zelf laten opmaken door ze te voorzien van jouw tekst en/of foto, waarbij je de kleur en het lettertype zelf bepaalt. Als de laatste drukproef, die speciaal verzorgd wordt door onze professionele vormgevers, voor 11:30 goed gekeurd is door jou dan worden de trouwkaartjes de volgende werkdag geleverd! Bovendien krijg je bij een bestelling van 40 huwelijksuitnodigingen een gratis trouwalbum ter waarde van 13,95 euro cadeau om jullie mooiste herinneringen te bewaren.

Meer dan trouwkaarten

Kijk naast de prachtige huwelijksuitnodigingen ook eens naar ons ander huwelijksdrukwerk zoals menukaarten, naamkaarten en veel meer. Zo vind je ongetwijfeld een prachtige sluitzegel voor jouw enveloppen die jouw uitnodigingen net dat extra’s geeft. Wil je jouw droomhuwelijk het liefst met iedereen delen? Neem dan ook eens een kijkje in de collectie raamborden! Vergeet jouw gasten na het huwelijk ook niet te bedanken met onze onvergetelijke dankkaarten.

www.carddreams.be
Van den Hautelei 193
2100 Deurne

tel.: 0800 99 556

info@carddreams.be
www.carddreams.be
Contacteer ons
Gastenboek
Er werden nog geen reacties gepost.

Teken als eerste mijn gastenboek.
Foto's (0)

Geen foto's beschikbaar

Handelaars die ik ken