HyperLink
Weddingplanner & Stylist Alle Gebeure
Offline  - Geregistreerde handelaar
Ter Boelhage 22
3000 Leuven
tel.: 0497315306
gsm: 0497315306
allegebeure@skynet.be
www.allegebeure.be
21731 bezoekers
24008 weergaves
Meer over 'Weddingplanner & Stylist Alle Gebeure'

Ik ben Davy Achten, zaakvoerder en initiatiefnemer achter “Alle Gebeure wedding & event planner”.

Na het volgen van een boeiende opleiding weddingplanning & event management werd in april 2011 mijn zaak “Alle Gebeure” geboren.
Als professioneel weddingplanner ben ik gespecialiseerd in het organiseren en stylen van gepersonaliseerde huwelijken. Om deze huwelijken optimaal te laten slagen werk ik samen met een divers scala aan professionele huwelijksleveranciers.

Ik volg ook steeds de nieuwste trends op in de huwelijkswereld door het volgen van seminaries en workshops in binnen- en buitenland, o.a bij de Beroepsorganisatie voor Weddingplanners Nederland en de Nederlandse Trouwbranche Organisatie.

 Ik werk heel graag met bruidsparen die houden van een gepersonaliseerd huwelijk tot in detail uitgewerkt, waarbij ze zorgeloos kunnen genieten op de huwelijksdag zelf tesamen met hun gasten.

Mijn werk werd reeds gepubliceerd op volgende weddingblogs: The Perfect Wedding (NL) en in print: Bruid & Bruidegom (BE)

Weddingplanner & Stylist Alle Gebeure
Ter Boelhage 22
3000 Leuven

tel.: 0497315306
gsm: 0497315306

allegebeure@skynet.be
www.allegebeure.be
Contacteer ons
Gastenboek
Reactie van Leentje:
Mooi zo!
Foto's (0)

Geen foto's beschikbaar

Handelaars die ik ken
Leentje Schoofs Photography Leentje Schoofs Photography ans_volckaerts@hotmail.com ans_volckaerts@hotmail.com ATTRATTIVA ATTRATTIVA Stef Boey Photography Stef Boey Photography