HyperLink
ALLMUSIC
Offline  - Geregistreerde handelaar
Doornstraat 132
9140 heel Vlaanderen
tel.: 037721914
gsm: 0476470196
info@db-allmusic.be
www.db-allmusic.be
20935 bezoekers
22985 weergaves
Meer over 'ALLMUSIC'
Beste huwelijkspaar!
(Opmerking: u kan onze site zien vanuit de tab "Website" maar daarin komt onze website niet optimaal over, sommige acties werken niet, bijvoorbeeld de foto's zien. Graag klikken op www.db-allmusic.be om direct naar de site te gaan. Dank u)

Met onze achttien jaren feest- en fuifervaring kunnen we als DJ's een toegevoegde waarde betekenen voor velen die op zoek zijn naar iemand waaraan ze hun dansavond aan willen toevertrouwen. Ook de begeleiding in keuzes tijdens de voorbereiding is heel belangrijk om een spetterende dansavond als resultaat te hebben. U kan kiezen om een geluids- en lichtinstallatie erbij te nemen of enkel ons als DJ.

Welke keuzes te maken in muziek is nog steeds het belangrijkste: evt. achtergrondmuziek vooraf, speciale verzoeken, evt. aankondigingen, openingsdansen (hoeveel? hoelang?) en uiteraard de dansmuziek achteraf. De hedendaagse hitlijsten worden nauwgelet gevolgd in alle dansbare genres. Maar ook praktische zaken als de plaats van de discobar, tijdstippen (wanneer gebeurt wat?), microfoon-voorzieningen (speeches?), speciale belichting (intrede, evt. band vooraf, ...), enz verdienen de nodige aandacht vooraf. Je kan het zo gek niet bedenken wat er soms allemaal voorzien moet worden voor en tijdens een feest. De DJ moet een uitgekiend scenario in goede banen kunnen leiden.
Niet alleen moet hij goed muziek kunnen draaien maar vooraf ook goed kunnen luisteren naar de organisatie (u als toekomstig bruidspaar) en zaken voorstellen die misschien anders of beter kunnen zonder betuttelend te zijn. Indien alles op schema zit en u voelt zich hier perfect bij dan pas is een fantastische dansavond een logisch gevolg!  

Tegenwoordig bestaan enorme kwaliteitsverschillen tussen discobars en DJ's. Het kaf en het koren. Zowel in muziekkennis, mixtechniek als gebruikt materiaal situeert zich de beginnende amateur tot de hyperprofessioneel. Tijdens een afspraak waar onze ervaring en uw eisen aan elkaar worden getoetst, wordt alles overlopen en vindt u gegarandeerd een match om uw feest of fuif door ons muzikaal te laten verzorgen!
 
Neem aub een kijkje op de website www.db-allmusic.be
Alle contactgegevens staan er te vinden.
 
Partygreets!
DJ Dirk
0476/47.01.96
ALLMUSIC
Doornstraat 132
9140 heel Vlaanderen

tel.: 037721914
gsm: 0476470196

info@db-allmusic.be
www.db-allmusic.be
Contacteer ons
Gastenboek
Er werden nog geen reacties gepost.

Teken als eerste mijn gastenboek.
Foto's (1)
Handelaars die ik ken