HyperLink
Stijn Willems Photography
Offline  - Geregistreerde handelaar
Gijzelaarsstraat 11
3200 Aarschot
tel.: 32486855442
gsm: 32486855442
info@stijnwillems.com
www.stijnwillems.com
40911 bezoekers
46219 weergaves
Meer over 'Stijn Willems Photography'
Je huwelijk is een geweldige dag! Als fotograaf is het mijn taak en een eer om deze dag vast te leggen. Dit doe ik door samen met jullie deze unieke gebeurtenis vast te leggen op een eigen artistieke manier, waarbij jullie persoonlijkheid en liefde centraal staat. De foto's worden gekenmerkt door een vleugje modern, retro, romantiek en heel veel vreugde en liefde!

Hoe ga ik te werk:

Ik ben steeds op zoek naar een vleugje retro en romantiek in mijn foto's. Mijn werk bestaat uit creatieve foto's die een combinatie zijn van spontaniteit, plezier en liefdeWat je dus mag verwachten: veel spontane beelden, met tussendoor een fotoreeks op locatie met veel aandacht voor kleur en sfeer. Ik sta altijd open voor jullie creatieve ideetjes!

Ook kan ik jullie de mogelijkheid bieden om een photobooth te organiseren. Voor de photobooth kiezen we een leuk plaatsje tijdens het feest waar ik dan wat verlichting opstel en er leuke props zijn, zodat iedereen voor mij kan komen poseren tijdens het feest!
Enkele weken na de trouw komen jullie foto's in een online galerij, waaruit we verder een persoonlijke fotoboek kunnen samenstellen.
Jullie krijgen natuurlijk alle foto's in hoge resolutie op een USB stick!
Fotoboeken zijn optioneel en worden gemaakt met veel aandacht voor detail. Ik hou rekening met jullie kleurkeuzes en stijl, en de layout bespreken we vooraf zodat het boek jullie persoonlijkheid zo veel mogelijk weerspiegelt. 

Neem gerust een kijkje op mijn website:
www.stijnwillems.com
info@stijnwillems.comStijn Willems Photography
Gijzelaarsstraat 11
3200 Aarschot

tel.: 32486855442
gsm: 32486855442

info@stijnwillems.com
www.stijnwillems.com
Contacteer ons
Gastenboek
Er werden nog geen reacties gepost.

Teken als eerste mijn gastenboek.
Foto's (11)
Handelaars die ik ken