HyperLink
Den Orchidee
Offline  - Geregistreerde handelaar
Gentse Steenweg 142
9160 Lokeren
tel.: 09/348.20.54
gsm: 0473/38.37.54
feesten@denorchidee.be
www.denorchidee.be
19366 bezoekers
21903 weergaves
Infopagina
Feestzaal Den Orchidee Lokeren

Het stond in de Lokerse sterrenhemel geschreven, de jonge chef Bart Marchand zou ooit kok worden. Na school gelopen te hebben in hotelschool “Ter duinen” te koksijde werkte Bart in de comme chez soi bij chef Pierre Wynants en in Bij chef Geert Van Hecke inde Karmeliet.

Nu is hij samen met zijn echtgenote Ilse Plaquet de trotse uitbater van DEN ORCHIDEE. Gedurende jaren, een ideaal trefpunt voor vergaderingen, seminaries, feesten en recepties.

Chef Bart speelt in op de prangende vraag van ouders met kinderen:
  ” Waar kunnen wij culinaire tafelen, terwijl onze bengels zorgeloos veilig kunnen ravotten”
Daar Bart en Ilse twee kinderen hebben, begrijpen zij perfect de noodkreet van de vele ouders. Speciaal voor kinderfeesten, communiefeesten, babyborrels, zorgen zij voor een binnenspeelruimte met 2 springkastelen, klimrek, diverse kleine huisjes, tv met dvd, reuze vier op een rij, reuze mikado spel en zoveel meer. Wij beschikken over diverse terrassen waar het heerlijk is om te lunchen, terwijl de kinderen ravotten op de buitenspeeltuin bestaande uit 2 torens verbonden met een hangbrug en diverse schommels en een buiten springkasteel. Tevens beschikken wij over een zandbak, en mini voetvaldoeltjes. Het Transparante paviljoen van 220 M2 en de dubbeldek structuur is de laatste realisatie van hen.

download onze brochureHet gastronomische restaurant met open haard en aparte aperitieflobby, biedt plaats aan 35 personen. Bij mooi weer geniet u buiten van de heerlijke plattelandmenu of het orchideemenu De uitgebreide wijnkaart biedt u een uitgelezen selectie van betaalbare lekkere wijnen.

Het businesscenter met meetingrooms is uitgerust met moderne apparatuur en draadloos internet. Ideaal om een seminarie, vergadering of workshop te combineren met een heerlijke verwennerij in Den Orchidee.

Den Orchidee organiseert recepties tot 1000 gasten, feesten van 10 tot 350 personen, het kan allemaal.

Meer info vindt u op: www.denorchidee.be

Vanaf heden beschikken de feestvierders over de mogelijkheid om een lijst van geschenken samen te stellen uit het ruime gamma van tuin items in de patron z’n tweede zaak “ Het Paviljoentje” een trendy zaak waarbij indoor en outdoor creations worden gepresenteerd. Het volledige gamma is te vinden op de site www.hetpaviljoentje.be.