HyperLink
Fede di Oro
Offline  - Geregistreerde handelaar
Burgemeester Vandenbogaerdelaan 15
8870 Izegem
tel.: 051 32 06 76
info@fededioro.be
www.fededioro.be
28351 bezoekers
31943 weergaves
InfopaginaFede di Oro, Italiaans voor "huwelijk van het goud", biedt u een exclusieve collectie trouw- en verlovingsringen met als voornaamste troeven originaliteit, kwaliteit en een schitterende afwerking.

Fede di Oro specialiseert zich in eigen ontwerpen en creaties, zo bieden wij u een breed en volledig assortiment van 950 modellen m.a.w. dé ruimste collectie van de Benelux. Mede door ons eigen atelier liggen onze trouw- en verlovingsringen in het bereik van ieders budget en geniet u van een korte verkoopscyclus met commerciële atelier- en groothandelsprijzen.

Fede di Oro verkoopt zonder tussenhandelaren maw rechtstreeks van atelier naar bruidskoppel!

U geniet van een levenslange garantie (met uitzondering 'sporen van het leven'), ook bieden wij u de mogelijkheid om, binnen de termijn van 1 jaar, uw ringmaat kosteloos aan te passen. Daarnaast schenkt FDO een stijlvol juweelkussen en -doosje voor het presenteren van de trouwringen bij het huwelijk.

Alle ringen worden zonder enige prijsverhoging naar uw persoonlijke voorkeur aangepast m.a.w. u hebt inspraak in de stijl en het ontwerp van uw trouwringen!

 

Hoofdverkooppunt:
Fede di Oro Conceptshop Izegem
Burg Vandenbogaerdelaan 15 - 8870 Izegem
Openingsuren: Din tem zaterdag van 10u - 12 u  en 14u - 18.30 u
Zon- en Maandag gesloten. Na 20 u en op maandag na afspraak.
Bij voorkeur op afspraak
Telefoon +32 (0)51 32 06 76 

Exclusieve servicepunten:
Antwerpen – Hasselt – Leuven– Aalst