HyperLink
Dorothy Vandemaele
Offline  - Geregistreerde handelaar
Hoofdboslaan 86
2620 Hemiksem
tel.: 0495 666 486
dorothy.vandemaele@gmail.com
www.visagiedorot.be
26840 bezoekers
32388 weergaves
Mijn Gastenboek
 
 2-9-2015 19:48:49
Reactie van: Vicky
Van zodra mijn trouwdag gepland stond, heb ik Dorothy gecontacteerd, omdat ik wist hoe gepassioneerd zij bezig is met visagie. En het resultaat mocht er zeker zijn! Mijn haar was exact hoe ik het wou, mijn make-up was prachtig en ik heb heel veel complimentjes gekregen!
Dorothy was zoals altijd heel rustig, vrolijk en geduldig, maar vooral heel professioneel: ze zei eerlijk wanneer een bepaalde keuze niet ideaal was en stelde een beter idee voor. Ze nam er met plezier nog de make-up en het kapsel van mijn moeder bij en kreeg dit alles perfect op tijd in orde!
Wie op zoek ik naar een visagiste: niet twijfelen, Dorothy zal je doen schitteren op je trouwdag!

 
 3-2-2015 12:39:04
Reactie van: Ilse
Beste Dorothy,
Dankzij jou op onze trouwdag niets dan complimentjes gekregen, een hele dag lang! Mijn haar was mooi, mijn make-up naturel en precies zoals ik het wilde... Je hebt ervoor gezorgd dat ik me een hele dag een prinses voelde!
Dorothy is een droom om mee te werken, erg natuurlijk en ongedwongen, luistert perfect naar wat je wil en zal doorgaan tot het helemaal naar je zin is! Dus geen twijfel mogelijk, als je iemand zoekt voor je (bruids) make-up, Dorothy is de beste keuze :-)
Groetjes,
Ilse

 
 7-7-2014 11:55:44
Reactie van: Julie
Dag Dorothy,

Bedankt om de rust zelve te zijn, om te zorgen voor een gezellige babbel op het juiste moment, om te luisteren naar mijn wensen, om voor een schitterend opsteekkapsel  (dat effectief 24 uur bleef zitten!) en mooie make-up te zorgen. Kortom, bedankt om de perfecte start te zijn van een zeer mooie dag!

Groetjes,
Julie 
 12-6-2014 8:48:30
Reactie van: wenke
Ik ben afgelopen zaterdag getrouwd en heb me nog nooit zo mooi gevoeld! Bedankt Dorothy!
Je hebt er voor gezorgd dat ik me rustig kon laten maquilleren door de rust die je zelf uitstraalt.
De reacties waren geweldig en de schmink was ondanks het prachtige weer en de traantjes van geluk 's avonds nog perfect. Ook mijn haar heb je prachtig gedaan zoals ik het wilde.

In 2 woorden: perfecte service... Thank you!!!!


 
 7-5-2014 22:33:55
Reactie van: Ilse
Dorothy,
Bedankt voor het mooie werk dat je geleverd hebt op onze trouwdag! Het resultaat zag er niet alleen schitterend uit, het was ook heel leuk en aangenaam sochtends!
Dankzij jou tips bleef de make-up ook mooi tot savonds.

Professioneel, aangenaam en niet te duur. TOP!

 
 21-3-2014 21:20:16
Reactie van: Stefanie
Dorothy,

ik wil je nogmaals bedanken voor je doorzettingsvermogen met mijn haar! 
Gedurende de hele dag heb ik complimentjes gekregen over mijn haar en make-up en zelfs de volgende dag zat het nog perfect.
Ik was heel blij dat je zo extreem bent gegaan bij mij, want het is niet iedere dag dat je een bruidje tegenkomt die het nog zwaarder en donkerder wilt hebben ;)
Maar ik was er heel erg blij mee en mijn man kon zijn ogen niet van mij afhouden.
Heel erg bedankt om bij te dragen aan onze perfecte dag!

 
 11-11-2013 20:53:14
Reactie van: prza
Dorothy

Langs deze weg wil ik je nogmaals bedanken voor je fanatastische werk op onze trouwdag. Iedereen was vol lof over zowel make-up als kapsel! Mijn lieve echtgenoot kan nog steeds niet zwijgen over hoe mooi hij mijn haar vond :).

Aan de toekomstige bruidjes: Dorothy is echt een toffe mandam die je meteen op je gemak doet voelen. Ze luistert tijdens de proef echt naar wat je wil, en is zelf niet tevreden met het resultaat tot je er zelf volledig gelukkig uitziet!

 
 4-10-2013 18:14:08
Reactie van: sara
6 weken voor mijn trouw, moest ik noodgedwongen op zoek naar een andere visagiste. En ik heb er geen moment spijt van gehad: Dorothy is een supertoffe madame die perfect aanvoelde wat ik wou en wat bij me paste.
Ik heb niets als positieve reacties gekregen over mijn kapsel en make up. Bedankt Dorothy, je hebt bijgedragen aan een fantastische trouwdag!!!

 
 18-6-2013 12:43:30
Reactie van: Kathleen
Een maand voor onze trouw schakelde ik over van een andere visagiste op dorothy, en ik heb er geen moment spijt van gehad. Dorothy voelde me perfect aan en gaf me de make-up en het kapsel dat perfect bij mij paste. Ze luistert echt naar wat je wilt, is heel vriendelijk en stopt de proef niet voor je volledig tevreden bent met je make-up en kapsel. En toen ik op de trouwdag zelf nog enkele kleine aanpassingen voorstelde was dat ook geen enkel probleem. Kortom een topvisagiste die je doet stralen op je trouwdag!
 
 1-3-2013 6:49:14
Reactie van: ske
Nog geen 3 maanden voor onze mooie dag heb ik Dorothy aangesproken. Na een fijne proefsessie was ik ervan overtuigd dat zij diegene was die me ging doen stralen op mijn trouwdag. Zij weet wat ze doet, luistert naar je wensen en geeft je veel vertrouwen. Ik heb duidelijk gezegd wat ik wou, eenvoud, natural enz... zij heeft het ongelooflijk mooi gedaan ! Aan complimenten heeft het die dag niet gelegen, die waren er met hopen en de eer gaat geheel uit naar Dorothy ! Merci, zou het nog eens willen overdoen ;-)


 
 28-2-2013 21:09:45
Reactie van: Tinne
Dag Dorothy

Ik wil je nog eens bedanken voor het mooie schminkwerk dat je hebt geleverd op mijn trouwdag!
Het was heel subtiel, heel naturel en ik voelde me er op en top bij!

Groetjes
Tinne