HyperLink
Inge Grossen
Offline  - Geregistreerde handelaar

Vlaanderen, Brussel,...
tel.: 0473 27 06 06
ingegrossen@gmail.com
www.ingegrossen.be
172937 bezoekers
197149 weergaves
Mijn Gastenboek
 
 21-11-2012 15:48:31
Reactie van: anja
Dag toekomstige bruidjes en bruidegommen,

Nog op zoek naar een geweldige fotografe voor jullie grote dag? Dan MOET je gewoon bij Inge Grossen zijn! Wij boekten haar in 2009 voor onze huwelijksreportage en waren (en zijn nog steeds) super tevreden met het resultaat. We hadden echt de dag én foto's van ons leven!

Inge is een professionele, creatieve, spontane madam met oog voor detail en oor voor jullie wensen.

Absoluut aan te raden!


 
 17-7-2012 11:46:00
Reactie van: Helger

De huwelijksdag is een van de belangrijkste evenementen uit een mensenleven. Een hele dag die draait om de liefde tussen jou en jouw partner, en de bezegeling ervan in een belofte voor altijd bij elkaar te blijven en samen oud te worden, hoeveel idyllischer kan het worden?! Wat ons betreft was het alvast de allermooiste dag uit ons leven, en we hebben er met volle teugen van genoten. Jammer genoeg is een dergelijke dag erg vergankelijk… Eén etmaal is immers in een oogwenk voorbij. Daarom zijn wij zo blij dat we op onze bijzondere dag Inge Grossen hebben ingehuurd om het hele gebeuren op de gevoelige plaat te leggen.

Mits duizenden foto’s, de ene nog mooier en creatiever dan de andere, slaagde Inge Grossen  erin ons de dag keer op keer te doen herbeleven! De hele dag lang was ze druk in de weer om dat ene bijzondere kiekje, die ene magistrale foto te nemen, en steeds met de glimlach op het gelaat… We zijn haar dan ook erg erkentelijk en dankbaar voor de geleverde prestatie, en we zouden dan ook iedereen willen aanraden een beroep te doen op Inge haar diensten. Een souvenir als deze is immers onbetaalbaar…
Helger en Valerie


 
 5-7-2012 15:27:41
Reactie van: fanny
Hallo bruidjes,

wij werkten voor onze trouw met Inge.
Ik kan alleen maar SUPERpositief zijn: prachtige foto's, we zijn er enorm tevreden van. Bovendien een heel toffe madam die écht luisterde naar wat we wilden.
Het zijn foto's geworden waar mijn (intussen echtgenoot!) bruidegom en ik op staan zoals we echt zijn, die de sfeer van de dag weergeven en veel unieke momenten vastlegden zonder dat we het doorhadden. Bovendien hadden we de mogelijkheid om een ingekleefd album te laten maken met echte foto's, zalig! (en alle foto's krijg je erbij, wat bij veel fotografen ook het geval niet is)
Ik kan Inge alleen maar aanraden voor wie nog op zoek is naar een goede fotograaf!

Groetjes,
Fanny

Inge: nog eens supermerci voor 't prachtige werk!