HyperLink
Ronny Wertelaers
Offline  - Onbekende handelaar
10458 bezoekers
10686 weergaves
Mijn Gastenboek
 
 3-6-2014 13:17:06
Reactie van: bac
Hallo Ronny,

We hadden op uw website gezien dat je foto's nam, die helemaal onze stijl waren. We hebben dan ook geen spijt dat we u als fotograaf gekozen hebben. De foto's die we op uw site gezien hadden bij andere koppels, hebben wij nu ook maar nu staan wij op de foto. Heel knappe foto's, what you see is what you get! Je stelde ons altijd op ons gemak, je was heel vriendelijk en attent en had leuke ideeën. Je nam initiatief waar nodig en na de fotoshoot was je heel onopvallend aanwezig, wat maakt dat we ook veel leuke natuurlijke foto's hebben. Ook de geposeerde foto's en de fotoshoot waren heel goed gelukt. Je hebt heel veel foto's genomen en het zijn foto's die we altijd zullen koesteren! Aan de koppels die op je site de foto's mooi vinden, kan ik maar één ding zeggen: niet twijfelen, neem Ronny als fotograaf. Hij is correct van prijs en hij is een vakman!

 
 20-5-2014 23:42:34
Reactie van: Leen
Dag Ronny,

We vinden onze foto's fantastisch! Zo leuk om naar terug te kijken. Hartelijk bedankt voor je top-service, je leuke tips en ideeën en het aangename contact. Fotografie is echt je passie, en dat zie je duidelijk aan je werk.

We zijn dubbel en dik tevreden met jou als onze huwelijksfotograaf!

We zijn ook benieuwd naar het album!
Vele groetjes,
Leen en Martin

 
 28-12-2012 12:41:55
Reactie van: Marijke
Wauw, we zijn overdonderd door de magnifieke foto's. De emoties zijn zo mooi vastgelegd dat ik er terug de kriebels van krijg wanneer we de foto's bekijken. Langs alle kanten krijgen we ontzettend positieve reacties. Bekijk het zelf op
http://ronnywertelaers.com/?p=1169 We hebben onlangs ons fotoboek ontvangen, door Ronny ontwikkeld. Dat is pas een pronkstuk! Een ontzettend stijlvol boek waar je even van stil wordt en waar ik nog talloze keren van kan genieten!
Een dikke pluim voor Ronny!

 
 16-8-2011 21:43:09
Reactie van: Jolien
Dag Ronny,

Nogmaals bedankt voor de supermooie foto's!! Voor ons was het een geweldige dag met geweldige foto's achteraf!
We hebben ongelofelijk veel complimenten gekregen van vrienden, familie, kennissen etc... iedereen wil een foto van ons in hun huiskamer! :-)

We hebben er echt van genoten om met je samen te werken!!

We raden je zeker aan!!

Groetjes,
Jolien & Alex

 
 28-6-2011 19:05:33
Reactie van: Sofie
Dag Ronny!
Nog eens bedankt voor de mooie foto's van onze dag! We hebben intussen een foto-album gemaakt en één foto op canvas laten drukken.

Prachtig gewoon

groetjes,

Niels en sofie

 
 28-6-2011 18:07:11
Reactie van: Tinne
Bedankt Ronny voor de prachtige foto's, we genieten er nog elke dag van.
Bij elke foto kunnen we terug het zalige gevoel van dat moment terug beleven.
Tot nu toe enkel maar complimenten over onze foto's ontvangen!

 
 16-5-2011 9:43:39
Reactie van: Evelien
Dag Ronny,

heel erg bedankt voor de prachtige foto's en de leuke samenwerking.
Gisterenavond nog vlug binnengesprongen bij mijn schoonouders om ze jouw selectie te tonen en ook zij waren super enthousiast!

Wij gaan jou zeker aanraden.

Groetjes,
Evelien

 
 24-10-2010 19:10:18
Reactie van: raphael
Ronny,@import url(http://www.wijtrouwen.com/CuteSoft_Client/CuteEditor/Load.ashx?type=style&file=SyntaxHighlighter.css);
Nogmaals bedankt voor de prachtige foto's. We genieten er enorm van!
Groeten,
Raph en France.

 
 24-8-2010 10:05:31
Reactie van: Wendy
Voor alle bruidspaartjes die op zoek zijn naar een uitstekende fotograaf is er maar 1 adres: Ronny Wertelaers.
Hij is een zeer gepassioneerde fotograaf die vanuit de achtergrond ons toch in de goede richting stuurt met zeer mooie en spontane foto's als resultaat.
En dit alles aan een zeer scherpe prijs.
Een echte aanrader. Ronny, nogmaals bedankt.

Ronny en Wendy
07 augustus 2010

 
 16-8-2010 9:41:50
Reactie van: Kelly
Wij hebben onze fijne dag achter de rug, maar zouden graag onze fotograaf Ronny in de kijker zetten!
 
Na de eerste ontmoeting waarbij wij naar enkele foto's gingen kijken, waren wij onmiddellijk verkocht, de foto's spreken voor zich! Op de dag zelf was niets te veel, hij was stipt aanwezig, zeer professioneel met oog voor detail en een goede dosis enthousiasme! Hij laat de dag spontaan verlopen wat heel naturelle foto's oplevert. Hij zal wel sturen indien hij echt iets ziet wat meerwaarde kan bieden aan de foto's. Wij hebben onze foto's al na 3 weken ontvangen en ze zien er prachtig uit! Ook onze familie en vrienden zijn er helemaal weg van. Zeker het contacteren waard als je nog zoekt naar een fantastische en betaalbare fotograaf.
Je kan altijd eens een kijkje gaan nemen op: http://picasaweb.google.com/dvanmessem/trouw# als je enkele foto's uit onze reportage wil bekijken.

Kelly en Diedrik
17 juli 2010