HyperLink
Bruidskledij VéVé
Offline  - Geregistreerde handelaar
Oudebareelstraat 83a
9041 Gent - Oostakker
gsm: 0496/36.23.67
info@bruidskledij-veve.be
www.bruidskledij-veve.be
43181 bezoekers
49075 weergaves
Mijn Gastenboek
 
 20-1-2013 15:08:43
Reactie van: Anne
Mijn vriendin en ik hebben eerst gezocht naar onze droomjurkjes en zijn toen met die afbeeldingen bij Veerle gaan aankloppen. Zij heeft alle tijd genomen om samen met ons op zoek te gaan naar de perfecte stof, de perfecte kleur, de perfecte maten en zelfs die subtiele persoonlijke noot...Veerle werkt heel nauwkeurig, is supergeduldig en zìj heeft ervoor gezorgd dat wij er stralend uitzagen op onze droomdag!!
 
 6-1-2013 10:02:48
Reactie van: Inge
Ik ben gehuwd in een jurk van Vévé die volledig aan mijn wensen en mijn maten voldeed! Veerle nam rustig de tijd om alles te bespreken, begreep welke richting ik uit wilde gaan en gaf tips waar nodig. Persoonlijk is ze ook een héél aangename dame die héél rustig overkomt en u op ieder moment op uw gemak zal stellen. Ik ben er héél tevreden over en als ik opnieuw een deftige jurk nodig heb, 1 adres, ons Veerle!

 
 11-11-2012 13:21:10
Reactie van: yannick
Als lesbisch koppel zijn wij een aantal weken geleden getrouwd, beiden in kledij op maat gemaakt door Veerle (VéVé). Voor ons was het niet gemakkelijk tot bijna niet mogelijk om via de 'normale' winkels trouwkledij te vinden die bij ons pasten. Via de trouwbeurs hebben we Veerle ontmoet en toen we vroegen of zij voor ons beide een vrouwelijk maatpak kon maken antwoordde ze volmondig dat dat geen probleem was. Enkele weken later gingen we op bezoek bij Veerle en bespraken we de vorm en de kleuren. Ze gaf enkele ideeën aan en indien het niet echt onze stijl was, ging ze hier niet verder op in en liet ze ons vrij. Ze begreep goed waar we naar toe wouden. Het geheel kwam dan ook goed tot stand mits enkele pasbeurten die alles verfijnden, het resultaat was dan ook verbluffend voor ons beiden. We zijn zeer blij dat we VéVé hebben ontdekt en dat ze de uitdaging aangenomen heeft om ons aan te kleden voor één van de mooiste dagen van ons leven.
 
 8-7-2012 1:14:13
Reactie van: Katja
Ik ben gisteren getrouwd in een kleedje van Veerle (Vévé) en kan haar alleen maar aanraden. Ze neemt ruim de tijd om uit te zoeken wat je juist voor ogen hebt, ze is heel geduldig, en kan zich heel goed inleven in je wensen. Haar vakmanschap is uitstekend, ze voorziet meerdere pasbeurten en levert het eindresultaat ruim op tijd af tegen een zeer rechtvaardige prijs. Het was een verademing om bij haar terecht te komen nadat ik verschillende winkels en adressen had bezocht waar mensen je opjagen of in een bepaald stramien proberen te dwingen. Merci Veerle!