HyperLink
Studio Paloma
Offline  - Geregistreerde handelaar
Antoon van Dyckstraat 51/1
2018 Antwerpen
tel.: 0032472205065
studiopalomabeauty@hotmail.com
www.studiopalomabeauty.com
5994 bezoekers
8068 weergaves
Meer over 'Studio Paloma'


Hi bride-to-be, bruidsmeisje, moeder-van-de-bruid, ...

Ik ben Laura, make-up artist en hairstylist uit Antwerpen. Daarnaast werk ik ook als educator en kan je je wenkbrauwen laten microbladen bij mij. Na mijn studies in grafisch ontwerp realiseerde ik dat niet elke kunstenaar hoeft te werken met potlood en papier. Zo volgde ik mijn echte passie: make-up en hairstyling. Mijn droom is om van elke persoon een kunstwerkje te maken.

Ik geloof in en werk met traditionele Japanse esthetiek. Wabi-sabi betekent het vinden van schoonheid in simpelheid, aangename ruwheid en natuurlijke elementen. Iki is een expressie van spontaniteit. Het is romantisch en intiem, straightforward, slim en ongedwongen.

Ondertussen heb ik, dankzij vele geweldige like-minded people, meer dan 6 jaar ervaring in make-up en hairstyling voor bruiden en suite, commerciële projecten, reclame, fashion shoots, shows, workshops en trainingen.

Je kan mij boeken voor je huwelijk (en suite), workshops, fashion en commercieel werk. Contacteer mij mocht je nog vragen hebben en ik beantwoord ze graag.

Tot gauw!


Studio Paloma
Antoon van Dyckstraat 51/1
2018 Antwerpen

tel.: 0032472205065

studiopalomabeauty@hotmail.com
www.studiopalomabeauty.com
Contacteer ons
Gastenboek
Er werden nog geen reacties gepost.

Teken als eerste mijn gastenboek.
Foto's (18)
Handelaars die ik ken